Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с моторчето на парното/климатика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с моторчето на парното/климатика

zdraveite kolegi,imam sledniq problem..motorcheto na parnoto/klimatika neiska da varti,po tochno tragva spira kogato si poiska i nemoga da polzvam klimatika sega v jegite!!!kade spored vas e problema vav kopcheto za stepenite ili vav smoto motorche,i kade se namira tova motorche??? blagodarq na vsichki predvaritelno

Колега първо колата с климатик или с климатроник е.Ако е с климатроник може проблема да е в таблото с бушоните.Самото моторче е при краката на пасажерското място.
    Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

с климатик е колега и немога да го ползвам сега,а и зимата така ми е правила и немога да ползвам парното,така 3-4-5 дни и после както карам и започва само да работи!!! абе когато си иска тогава заработва

Comment

провери идват ли + и - до моторчето ако го няма минуса проверяваш регулатора на степените и ключето. ако няма плюс бушон или прекъсната писта в таблото с бушоните.Според мен е последното,защото имах същия проблем кото твоя и се оказа това.
        Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Не знам дали и при jtd-то е като при мен, но и на мен ми спираше, както го описваш. Под жабката имам една букса, проверих я и я наместих, вече 1 година нямам проблеми.

Comment

Working...
          X